Vanliga frågor

Hur tvättas produkten?

Produkten tvättas med fördel i den medföljande tvättpåsen. Både rondeller och påse kan tvättas upp till 60°C (ej mjukmedel).


OBS! Innan första användning rekommenderar vi att tvätta padsen.


Tips! Köp en extra påse med rondeller, så kan du rotera mellan två uppsättningar, en i tvätten och en som används! Du kan även förvara de rena rondellerna i den ena och de använda i den andra.

Hur betalar jag?

Betalning sker genom swish, enligt anvisningar som du får på mailen. Du kan också kontakta OnlyOne på Instagram DM om du skulle vilja betala på annat sätt. 


När ordern är lagd kommer ett mejl med betalningsinstruktioner och ordern bekräftas när betalningen är gjord.


Är min order skickad?

När betalningen är genomförd får du ett mail till den angivna e-post adressen som bekräftar din order. 


Transporterna av post och paket kan komma att ta längre tid än vanligt fastän länderna är öppna. Verksamheter i många länder kan vara stängda på grund av restriktioner.

Hur produceras produkten?

Frottén tillverkas i Europa. Bomullsväven tillverkas i Indien. Fabriken är certifierad enligt GOTS och ÖKO-Tex 100 klass 1 för baby och är certifierad enligt BSCI (Business Social Compliance Initiative) uppförandekod och SA8000 för socialt ansvar. Sömnaden sker i Sverige.


Vanliga tvättpåsar är ofta tillverkade i polyester som släpper mikroplaster vid tvätt. Med denna tvättpåse i ekobomull kan du tvätta med gott samvete. Bandet är i bomull (ökotex) och duffelknapparna i trä.


Ansiktsbarsen är veganska och tillverkas i England. Produktionen är certifierad av Living Wage Foundation, Cruelty Free International e.t.c.

En guide till användarna


2. Tvätta


Tvätta rondellerna i tvättpåsen i 60°.


1. Använd rondellerna


Använd rondellerna som vanligt. 


Pssst! Har du sett att vi även säljer ansiktsbars?

Kolla in vår butik!


3. Låt de torka


När rondellerna är torra är det bara att använda de igen!